Τοποθεσία

Ανακαλύψτε το όμορφο περιβάλλον του Ξενοδοχείου…

Η περιοχή του Ακρωτηρίου που βρίσκεται βορειοανατολικά των Χανίων, είναι γνωστή για τον γαλήνιο και χαλαρό τρόπο ζωής.

Το Ξενοδοχείο Zorbas στο Σταυρό Ακρωτηρίου είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του αεροδρομίου των Χανίων και του λιμανιού της Σούδα. Ημερήσια δρομολόγια πλοίων, προς και από το λιμάνι του Πειραιά και πρόσθετες πτήσεις από τον αερολιμένα της Αθήνας και από άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, εξασφαλίζουν εύκολη και συνεχή πρόσβαση στο χώρο μας.

Για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, η περιοχή του Σταυρού προσφέρει πρόσβαση σε Super markets και ταβέρνες. Τα Κουνουπιδιανά, σε μια σύντομη απόσταση των 6 χλμ από το ξενοδοχείο, παρέχει πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη ποικιλία καταστημάτων και ευκολιών, όπως τράπεζες, ταχυδρομείο, καταστήματα και Super markets.

Το ξενοδοχείο Zorbas βρίσκεται περίπου 13 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, με το γραφικό Ενετικό λιμάνι της και τα πολυπληθή σημεία ενδιαφέροντος. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία λεωφορείων προς το κέντρο των Χανίων και αντίστροφα. Τα δρομολόγια των λεωφορείων ποικίλλουν σε συχνότητα ανάλογα με την εποχή.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους και σε ιδανική τοποθεσία από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τη δυτική Κρήτη. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να φροντίσει για την ενοικίαση αυτοκινήτων και για τη ρύθμιση εκδρομών σε τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφτείτε.

Το εντυπωσιακό μοναστήρι του Γουβερνέτου (γνωστό και ως το μοναστήρι του “Ιωάννη του Ερημίτη”) βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Zorbas. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Καθολικό μοναστήρι, χτισμένο στο βάθος ενός άγριου φαραγγιού και προσβάσιμο από τους επισκέπτες.

Συλλογή φωτογραφιών από τοποθεσίες & μοναστήρια στη γύρω περιοχή του ξενοδοχείου