Ξενοδοχείο

Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο Zorbas, ένα παραλιακό συγκρότημα 53 διαμερισμάτων και στούντιο που βρίσκεται σε ένα όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στα Χανιά. Μέσα σε τριάντα χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικής γης, είναι ιδανικό για ευχάριστη και άνετη διαμονή σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Ο χώρος μας βρίσκεται στην παραλία του Σταυρού που έγινε διάσημη και γνωστή σε όλο τον κόσμο το 1964, όταν ο Anthony Quinn υποδύθηκε το θρυλικό Αλέξη Ζορμπά στην ομώνυμη ταινία.

Σε βολική τοποθεσία 11 χλμ. από το αεροδρόμιο και μόλις 13 χλμ. από την πόλη των Χανίων, το ξενοδοχείο Zorbas προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό προσβασιμότητας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης εξαιρετική θέα και φυσικά αξιοθέατα, όπως καθαρές και γραφικές παραλίες και πανοραμική θέα σε επιβλητικά βουνά.

Ακριβώς δίπλα στην παραλία, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από μια παρθένα φυσική περιοχή, η οποία προστατεύει από το θόρυβο και την πολυκοσμία της πόλης.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι ιδανικό για όλους, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών με παιδιά, παρέχοντας απόλυτη γαλήνη και ηρεμία. Προσφέρει επίσης εξαιρετική ιδιωτικότητα για μια ρομαντική απόδραση. Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε αξεπέραστη και απόλυτη ικανοποίηση στην οικογενειακή και διακριτική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, κάνοντας την επίσκεψή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο Zorbas είναι εγγυημένα απολαυστική και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψετε ξανά στο χώρο μας, όπως και πολλοί από τους επισκέπτες μας κάνουν κάθε χρόνο, συνιστώντας το και στους φίλους σας.

Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο